Loder 1899 Freelander 2

Loder 1899 îşi pune ideile în aplicare pe un Land Rover Freelander 2, modificându-l în mare parte şi dându-i un aspect mai dur, ceea ce îi evidenţiază adevaratele atuuri.

Loder 1899 Freelander 2 Loder 1899 Freelander 2

Loder 1899 a creat un kit special pentru modelul Freelander 2, constând în modificări aerodinamice, dar cu rol mai mult estetic: deflectoare de aer pentru spoilerele faţă şi spate, un mini-scut cu aspect de aluminiu pentru spoilerul faţă şi un eleron pentru lunetă. De asemenea, kitul mai cuprinde un set de jante "Special Edition, având 20" şi fiind încălţate cu anvelope de performanţă, Pirelli sau Continental.


Tuningul lui Loder 1899 mai cuprinde mărirea puterii motorului diesel, de la 155 CP la 185 CP, prin modificarea sistemului electronic de injecţie şi a sistemului de evacuare. Preţul pentru toate modificările tunerului ajunge la aproape 7.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.