M3 CSL cu motor de M5

În curând autostrăzile occidentale nu vor mai fi de ajuns pentru M3 CSL. Poate pista de Formula 1 să-l mai satisfacă.

M3 CSL cu motor de M5 M3 CSL cu motor de M5
Ce pasionat de viteză nu şi-ar dori o maşină tunată de două ori? G-Power a transformat un BMW M3 CSL într-un monstru, aruncându-i sub capotă o versiune a motorului cu 10 cilindri in V de la M5. Acest featuring a dat naştere unui supercar cu 550 CP care poate atinge o viteză de 335 km/h. Bolidul modificat prinde suta în 4.2 secunde şi are adrenalină din belşug pentru toată lumea.

G-Power nu se dă la o parte de la nimic şi poate modifica orice seria 3 coupe, Z4 sau X5, pentru un preţ pe măsură. Ba mai mult, firma de tuning lucrează la un kit de supraalimentare pentru a obţine 750 de cai.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.