Magnific! Cum se vede din dronă cel mai înalt drum din ţară, şi unul dintre cele mai înalte din Europa. VIDEO

Transalpina, cel mai înalt drum din ţară şi unul dintre cele mai înalte din Europa

Magnific! Cum se vede din dronă cel mai înalt drum din ţară, şi unul dintre cele mai înalte din Europa. VIDEO Magnific! Cum se vede din dronă cel mai înalt drum din ţară, şi unul dintre cele mai înalte din Europa. VIDEO

Transalpina, cel mai înalt drum din ţară şi unul dintre cele mai înalte din Europa, a fost redeschis oficial circulaţiei, deşi pe anumite porţiuni încă nu sunt instalaţi parapeţii, iar pe alte porţiuni, în special cele din valea Sebeşului, mai lipseşte şi asfaltul (porţiuni nu mai lungi de 100 de metri, totuşi).

Spre deosebire de Transfăgărăşan, care în 2015 este acoperit de gropi şi plombe prost executate pe întreaga lui lungime, asfaltul de pe Transalpina este în proporţie de 95% impecabil, necesitând atenţie doar în anumite zone în care drumul a alunecat parţial la vale, precum şi în zonele de gol alpin, unde nu au fost montaţi parapeţi pe toată lungimea porţiunilor periculoase.

În rest, drumul DN67C, mult mai greu accesibil decât Transfăgărăşanul, îşi face loc în topul preferinţelor celor care traversează România, poate şi pentru că e mult mai puţină aglomeraţie. Iar atunci când e filmat din dronă, arată pur şi simplu magnific, precum puteţi vedea mai jos!

Video via Razvanbb, unde puteţi vedea şi alte video-uri filmate din dronă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.