Maşină îngropată de lucrătorii de la drumuri din Focşani - FOTO

Maşină îngropată de lucrătorii de la drumuri din Focşani

Maşină îngropată de lucrătorii de la drumuri din Focşani - FOTO Maşină îngropată de lucrătorii de la drumuri din Focşani - FOTO

Lucrătorii care au lucrat la asfaltarea unui drum din Focşani au acoperit cu pământ o maşină parcată în faţa unei curţi. Din imaginile postate de vrancea24.ro se poate observa că muncitorii au lucrat în jurul maşinii. 

Cel mai probabil proprietarul nu a putut fi contactat ca să-şi mute maşina, aşa că muncitorii au mers mai departe cu lucrările. 

Sursa: Vrancea24.ro

 

Sursa: Vrancea24.ro

 

Sursa: Vrancea24.ro

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.