McRae Enduro

Fostul campion de raliuri Jimmy McRae şi fiul său Alistair au dezvoltat un model complet nou pentru raliuri, estimat a costa "doar" 150.000 euro

McRae Enduro McRae Enduro
Modelul complet nou se doreşte o propunere accesibilă pentru începătorii celebrului raliu Paris-Dakar sau competiţii tip Baja, fiind compatibil cu regulamentele FIA T1, conform revistei EVO.

Structura tubulară este de tip spaceframe, iar cutia de viteze manuală are şase trepte, fiind de origine ZF. Transmisia mai dispune de diferenţiale central şi spate cu alunecare limitată. Motorul este un diesel V6 de 2,7 litri (preluat din banca de organe Jaguar şi Land Rover), a cărui putere a fost crescută de ROUSH până la 240 CP. Maşina ar urma să constituie baza unui alt model, care să participe la o competiţie monomarcă, Pirelli McRae Enduro Trofeo.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.