Mercedes Benz McLaren SLR - sfârșitul producției

În 2009 va ieși de pe linia de asamblare ultimul model SLR, un roadster, după o carieră de 5 ani în care vânzările nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Mercedes Benz McLaren SLR - sfârșitul producției Mercedes Benz McLaren SLR - sfârșitul producției
Cu versiunea Coupe deja retrasă timid de pe piață încă de la sfârșitul anului trecut, SLR va părăsi complet scena automobilistică anul viitor, atunci când ultimul Roadster va fi fabricat. McLaren este gata să-și producă propriul supercar, cu nume de cod P11, ce ar putea să apară la sfârșitul lui 2009, urmând să fie asamblat cel mai probabil în aceeași fabrică precum actualul SLR.

Producția modelului SLR a crescut în 2007, până la 275 de unități, cu 14 mai multe decât în 2006. Dar chiar și așa este semnificativ mai puțin comparativ cu planul original Mercedes de a vinde 400-500 de mașini anual.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.