Mercedes SLK va fi diesel

În lupta cu poluarea, costurile şi consumurile mari încă un model de succes a mai picat: Mercedes SLK.

Mercedes SLK va fi diesel Mercedes SLK va fi diesel

După ce Porsche a anunţat că trece la motoare cu 4 cilindri iar Audi va pune pe TT un motor diesel, iată că a venit timpul şi modelulului SLK de la Mercedes să treacă pe motoare mai economice. Viitoare generaţie a coupe-cabrioletului german va fi pusă în mişcare de un motor diesel, cel mai probabil versiunea BlueEfficiency, un 4 cilindri de 2,2 litri disponibil şi pe C250. 

Aceasta combină puterea de peste 200 CP obţinută cu ajutorul a două turbine cu un consum redus corelat cu emisii de CO2 foarte mici, bune atunci când se va calcula media de poluare atât de necesară în viitor în contextul impunerii comercializătii unor modele tot mai verzi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.