Mesaje pe treceri pentru a atenţiona şi a conştientiza pietonii

Campania „Respectă regulile de circulaţie! Respectă viaţa!”

Mesaje pe treceri pentru a atenţiona şi a conştientiza pietonii Mesaje pe treceri pentru a atenţiona şi a conştientiza pietonii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi Poliţia Română au organizat mai multe acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere.

Prin campania „Respectă regulile de circulaţie! Respectă viaţa!”, angajaţii SDN Târgu Jiu în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Gorj, au aplicat pe carosabil, în zona trecerilor de pietoni, diferite mesaje cu scopul de a atenţiona şi a conştientiza pietonii.

Astfel de activităţi vor avea loc în aproape toate localităţile din judeţul Gorj. 

Acţiuni asemănătoare au avut loc şi în trecut, s-au montat indicatoare rutiere de avertizare în zona şcolilor şi s-au aşternut covoare roşii antiderapante înaintea trecerilor de pietoni.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.