Mitsubishi Colt Recaro Edition

Mitsubishi doreşte să pună amprenta succeselor din raliuri pe toate modelele sale. Colt nu face excepţie.

Mitsubishi Colt Recaro Edition Mitsubishi Colt Recaro Edition
Acum un an apărea o variantă foarte obraznică a lui Colt, denumită Ralliart Version-R, destinată pieţei nipone. Deşi era departe de imaginea unui Lancer Evolution, mica sportivă a avut un oarecare succes, oficialii propunând acum o ediţie specială limitată.

După cum sugerează numele, "Recaro Edition" are ca punct central scaunele sport Recaro, oferite în serie, alături de câteva alte detalii exclusiviste. Principalul ar putea fi măciulia schimbătorului de viteze, aceeaşi ca pe Lancer EVO IX, însă privitorii vor remarca mai repede logo-urile "Version-R" de pe uşile spate - această versiune fiind oferită pentru caroseria cu cinci uşi, deşi ne-am fi aşteptat ca versiunea în trei uşi să fi fost preferată. Motorizarea este cunoscutul turbo de 1,5 litri, care dezvoltă 154 CP, iar preţul în Japonia porneşte de la echivalentul a 17.000 USD.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.