Mitsubishi Motors prezinta un nou concept la Salonul auto de la Geneva

Mitsubishi Motors este o marcă renumită pentru inventarea propriei nişe.

Mitsubishi Motors prezinta un nou concept la Salonul auto de la Geneva Mitsubishi Motors prezinta un nou concept la Salonul auto de la Geneva

Mitsubishi Motors este o marcă renumită pentru inventarea propriei nişe. În curând, ultima sa creaţie va fi dezvăluită, aducând mai mult SUV, mai mult EV, mai multă tehnologie şi mai mult stil în familia Mitsubishi.

Purtând numele unui frumos oraş alpin, cu o tradiţie de succes în lumea sportului, MITSUBISHI ENGELBERG TOURER  îşi va face debutul la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, pe data de 5 martie 2019.

Mitsubishi Motors Corporation a dezvoltat un website dedicat pentru a furniza informaţii actualizate despre modelele expuse la Salonul Auto de la Geneva 2019:

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.