Model nou BMW + Mercedes?

Cei doi grei auto nemţi s-ar putea să colaboreze în viitor pentru producerea maşinilor de categorie inferioară, ceea ce ar însemna o mare surpriză pentru analişti.

Conform celor de la Auto Bild, pentru viitoarele generaţii Mercedes A-Class şi Mini, cei doi mari constructori germani intenţionează să colaboreze strâns, în ciuda negării acestor afirmaţii de către oficialii ambelor companii. Argumentele colegilor de breaslă ţin de necesitatea unui partener puternic, cele două familii de modele fiind foarte diferite de modelele convenţionale Mercedes şi BMW, prin urmare necesitând investiţii masive.

În plus, următoarea generaţie A-Classs era programată pentru 2012, iar recentul divorţ de Chrysler (împreună cu care trebuia construit) au pus Mercedes în impas, asta şi pe fondul pierderilor înregistrate de smart. Nici în curtea BMW lucrurile nu stau mai bine, dezvoltarea unor noi variante pentru Mini necesitând investiţii majore. Mercedes nu exclude colaborarea cu Peugeot sau Honda pentru viitoarele modele de clasă mică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.