Modelele Skoda Greeline stabilesc un record de consum

Drive testele dedicate mass-media, care au avut loc în perioada 18-22 octombrie, în Republica Cehă, au inclus întreg portofoliul de modele GreenLine şi au demonstrat, încă o dată, că a doua generaţie de modele GreenLine de la Skoda include adevărate campioane în ceea ce priveşte economia de combustibil.

Modelele Skoda Greeline stabilesc un record de consum Modelele Skoda Greeline stabilesc un record de consum

În competiţia pentru obţinerea celui mai mic consum, organizată în cadrul acestui eveniment, jurnaliştii au reuşit să obţină un consum foarte mic cu fiecare model şi chiar au îmbunătăţit consumul "oficial" declarat de producător. Tehnologia GreenLine este disponibilă de câteva săptămâni pentru tot portofoliul de modele Škoda, de la Fabia şi până la Superb. Producătorul oferă un total de şapte modele GreenLine, cel puţin câte unul pentru fiecare gamă.

Toate autovehiculele testate au dovedit că îmbinarea noilor tehnologii de reducere a consumului, încorporate în modelele GreenLine, cu un stil de condus economic, are ca efect reduceri la niveluri record ale consumului de combustibil şi emisiilor de CO2. Fabia GreenLine a înregistrat un consum mai mic decât 3 l/100 km (cel mai bun şofer reuşind să obţină 2,7 l/100 km, adică emisii de CO2 de numai 71 g/km). În Europa, valorile oficiale pentru acest model sunt 3,4 l/100 km, respectiv 89 g/km.

Mai mult, celelalte modele GreenLine s-au dovedit, la rândul lor, extrem de economice. Cea mai mică cifră înregistrată în cazul modelului Octavia a fost de 3,2 l/100 km (84 g CO2/km), iar cel mai bun rezultat în cazul modelului Superb, nava amiral a companiei Škoda, a fost 3,3 l/100 km (87 g CO2/km), majoritatea şoferilor reuşind să obţină valori ale consumului situate sub 4 l/100 km.

Roomster şi Yeti au consumat 3,9 l/100 km (103 g CO2/km), respectiv 3,7 l/100 km (98 g CO2/km).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.