Momentul în care Tesla Model 3 o ia razna şi e aproape să lovească un pieton. Ce spune şoferul - VIDEO

Voi ce credeţi că s-a întâmplat?

Momentul în care Tesla Model 3 o ia razna şi e aproape să lovească un pieton. Ce spune şoferul - VIDEO Momentul în care Tesla Model 3 o ia razna şi e aproape să lovească un pieton. Ce spune şoferul - VIDEO

Chiar dacă nu vom şti exact ce s-a întâmplat cu această Tesla Model X, fără o investigaţie adecvată a autorităţilor, precum şi a companiei Tesla, însă şoferul susţine că SUV-ul complet electric a accelerat brusc de unul singur.

Incidentul a avut loc pe 10 august pe Calle de la Candelaria din Mayaguez, Puerto Rico, iar în afară de Tesla, un pickup Toyota a fost, de asemenea, avariat. Din fericire, o femeie care stătea lângă Toyota a rămas nevătămată, la fel şi un alt pieton aflat pe partea cealaltă a drumului.

Înainte de a da vina pe maşină, trebuie să ne gândim că există şi posibilitatea ca şoferul să fi apăsat neintenţionat acceleraţia sau poate că pedala s-a blocat.

Întrebarea care se pune acum este de ce şoferul a frânat abia după ce era să rănească pietonul de pe trotuarul alăturat? Poate că în acel moment avea piciorul ocupat cu pedala de acceleraţie... 

Voi ce credeţi că s-a întâmplat?

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.