Momentul în care un preot a lovit un pieton intenţionat cu maşina - VIDEO

Un preot din Piteşti a fost reţinut, marţi, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Momentul în care un preot a lovit un pieton intenţionat cu maşina - VIDEO Momentul în care un preot a lovit un pieton intenţionat cu maşina - VIDEO

Un preot din Piteşti a fost reţinut, marţi, sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton care traversa strada regulamentar. Anterior, acesta avusese un schimb de replici cu pietonul, transmite MEDIAFAX. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, un bărbat de 42 de ani din Piteşti a fost reţinut, fiind bănuit de tentativă de omor. „Din cercetări, poliţiştii au stabilit că astăzi (marţi - n.r.) bărbatul ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, în mod intenţionat cu maşina un bărbat de 33 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, a transmis Poliţia Argeş.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul este un preot din Piteşti. Accidentul s-a produs pe Bulevardul I.I. Bratianu.

Anchetatorii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi au stabilit că cei doi bărbaţi s-au certat, iar când pietonul a ajuns pe trecere, în dreptul maşinii, şoferul l-a lovit intenţionat. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, escoriaţii şi o contuzie la picior şi a fost transportată la spital.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.