Nissan dezvoltă scaunele anti-oboseală

Nissan lucrează la un nou tip de scaune, mai confortabile, care ar putea reduce oboseala la volan cu până la 50% faţă de cele normale.

Nissan dezvoltă scaunele anti-oboseală Nissan dezvoltă scaunele anti-oboseală

Producătorul japonez a declarat că noile scaune sunt proiectate în aşa fel încât să ofere un sprijin mult mai bun, în zona dintre pelvis şi piept, faţă de scaunele convenţionale. În acest mod, se reduce presiunea care se exercită asupra coloanei vertebrale şi este îmbunătăţită circulaţia sângelui. Astfel, pe perioade mai lungi la volan, oboseala va fi redusă.

Noile scaune anti-oboseală vor debuta, de anul viitor, atât pe modelele Nissan cât şi pe maşinile Infiniti şi vor fi disponibile în ambele versiuni de tapiţerie: piele şi material textil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.