Nissan GT-R făcut praf de un şofer băut în Piteşti - FOTO

Un tânăr de 24 de ani care conducea băut în Piteşti a scăpat maşina de sub control.

Nissan GT-R făcut praf de un şofer băut în Piteşti - FOTO Nissan GT-R făcut praf de un şofer băut în Piteşti - FOTO

Un tânăr de 24 de ani care conducea băut în Piteşti a scăpat maşina de sub control, în noaptea de miercuri spre joi, s-a izbitt un stâlp, pe care l-a dărâmat, şi apoi a lovit alte trei maşini care se aflau parcate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în Piteşti, pe strada 1 Decembrie 1918, în apropierea secţiei 2 de Poliţie, în noaptea de miercuri spre joi.

Şoferul unui autoturism sport Nissan GT-R a pierdut controlul direcţiei, cel mai probabil din cauza vitezei, iar maşina s-a izbit de un stâlp, pe care l-a dărâmat, apoi a lovit alte trei autoturisme parcate.

„Un tânăr de 24 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia bulevardul Nicolae Bălcescu către strada Schitului, la intersecţia cu strada Paltinului a pierdut controlul volanului şi a avariat trei autoturisme parcate. Conducătorul auto era sub influenţa alcoolului”, arată reprezentanţii Poliţiei.

Sursă foto: ziarulargesul.ro

Potrivit surselor citate, una dintre maşinile avariate îi aparţine unui poliţist.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.