Noi probleme la lotul trei al autostrăzii A1 Deva-Sibiu. Viteza a fost limitată la 60 km/h

Viteza a fost limitată la doar 60 km/h.

Noi probleme la lotul trei al autostrăzii A1 Deva-Sibiu. Viteza a fost limitată la 60 km/h Noi probleme la lotul trei al autostrăzii A1 Deva-Sibiu. Viteza a fost limitată la 60 km/h

Lotul trei al autostrăzii A1 Deva-Sibiu înregistrează noi probleme- tasarea carosabilului cu o adâncime de 7 cm, pe ambele benzi, în zona Aciliu, unde în 2015 şi 2016 autostrada a fost închisă şi parţial demolată după apariţia unor fisuri.

La Aciliu, pe sensul de mers către Sebeş, viteza a fost limitată la doar 60 km/h iar o comisie tehnică a Companiei de Drumuri efectuează, joi, o nouă verificare pentru a identifica posibilele cauze ale tasării şi soluţiile de remediere. 

Citeşte şi 

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.