Nokia 8800 Carbon Arte

Pentru toţi posesorii de maşini garnisiti cu fibră de carbon, un telefon pe măsură este necesar: un Nokia 8800.

Nokia 8800 Carbon Arte Nokia 8800 Carbon Arte

Telefoanele marcate cu numele diverşilor producători de maşini scumpe nu sunt ceva nemaivăzut, dar aveau dezavantajul că se potriveau doar la o singură maşină sau doar la maşinile unui singur producător. Pentru cine are însă o simplă maşină tunată cu fibră de carbon, aşa cum este acum la modă, un telefon simplu care să fie compus din acelaşi material este suficient.

Bine, nu orice telefon. Ci un Nokia 8800 construit din fibră de carbon, titanium şi sticlă rezistentă la zgârieturi care are funcţia unică de "turn to mute", intrând în silent atunci când este pus cu faţa în jos. Printre dotări amintim de conectivitatea 3G, camera de 3,2 MP, display OLED şi 4 GB de memorie. Nici nu costă mult: 1600 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.