Nokian pregăteşte şoferii pentru venirea anotimpului rece cu trei noi anvelope

Nokian Tyres a prezentat cele trei seturi noi de anvelope care completează gama de iarnă

Nokian pregăteşte şoferii pentru venirea anotimpului rece cu trei noi anvelope Nokian pregăteşte şoferii pentru venirea anotimpului rece cu trei noi anvelope

Nokian Tyres a prezentat cele trei seturi noi de anvelope care completează gama de iarnă - Nokian WR SUV 4, Nokian Hakkapeliitta R3 şi R3 SUV. 

Nokian WR SUV 4 sunt proiectate special pentru şoferii de SUV-uri pentru circulaţia în condiţii de zăpadă, lapoviţă şi ploaie abundentă. Structura robustă şi durabilă, împreună cu flancurile special consolidate, asigură stabilitatea anvelopelor şi rezistenţa lor la impact şi tăieturi ce pot apărea în timpul condusului. Noile Nokian WR SUV 4 sunt disponibilie în categoriile de viteză H (210 km/h), V (240 km/h) şi W (270 km/h), iar selecţia vastă este compusă din 57 de produse de la 16 la 21 de inchi. 

Nokian Hakkapeliitta este un produs special creat pentru condiţiile dificile de drum din timpul iarnii în ţări nordice, în Rusia şi în America de Nord. De asemenea, datorită inovaţiei fără nituri, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV şi Nokian Hakkapeliitta R3, sunt adecvate şi pentru şoferii europeni care trăiesc în zone alpine şi montane, cu ierni lungi şi zăpadă abundentă. 

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV sunt disponibile în 67 de dimensiuni, de la 16 la 21 de inchi. Majoritatea dimensiunilor sunt marcare cu XL, fiind adecvate chiar şi pentru încărcături foarte mari. Noile Hakkapeliitta R3 SUV sunt o alegere bună pentru maşinile hibride şi electrice, inclusiv Volvo XC90, BMW X5, MB GLC 350e şi Tesla Model X.

Anvelopele de iarnă fără nituri Nokian Hakkapeliitta R3 sunt, totodată, alegerea preferată a şoferilor care apreciază siguranţa superioară, confortul unic în timpul condusului şi condusul ecologic.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.