Noul Leon Cupra R este cel mai fierbinte Seat: ajunge la 100 km / h în 5,8 secunde - FOTO

Noul Leon Cupra R este cea mai recentă, cea mai puternică ...

Noul Leon Cupra R este cel mai fierbinte Seat: ajunge la 100 km / h în 5,8 secunde - FOTO Noul Leon Cupra R este cel mai fierbinte Seat: ajunge la 100 km / h în 5,8 secunde - FOTO

Noul Leon Cupra R este cea mai recentă, cea mai puternică şi mai exclusivă versiune a hot hatch-ului Seat. Acesta este şi primul semn în legătură cu planurile viitoare pentru sub-brandul de performanţă Cupra, noul Cupra R fiind şi cea mai puternică versiune.

Producţia va fi limitată la 799 de unităţi, împărţită în 499 cu transmisie manuală şi 300 de Cupra R echipate cu DSG. Numai cele cu cutie manuală primesc întreaga putere de 306 de cai, produşi de motorul de 2.0 litri turboco, cele cu DSG cu şase trepte fiind „blocate” de 296 CP. În ambele cazuri, 100 km / h sunt atinşi în 5,8 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km / h.

Ambele sunt cu tracţiune faţă şi sunt echipate cu suspensie adaptivă şi diferenţial controlat electronic. 

În afară de prelungirile evidente ale mantalei, Leon Cupra R se poate distinge prin detaliile de culoarea cuprului fabricate din fibră de carbon, şi include un nou splitter frontal, aripă posterioară, fuste laterale şi difuzor spate.

Seat susţine că are o îmbunătăţire a eficienţei aerodinamice cu 12,5% faţă de modelul standard. Interiorul a fost, de asemenea, îmbunătăţit cu detalii de culoarea cuprului pe tabloul de bord, consola şi gurile de aer condiţionat, Alcantara pe volan şi levierul schimbătorului, precum şi cusături contrastante pe scaune.

Primele exemple de Leon Cupra R vor fi livrate la sfârşitul acestui an.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.