Noul smart fortwo cabrio a venit în România şi arată foarte bine | GALERIE FOTO

Noul smart fortwo cabrio a fost lansat, oficial, în Romania...

Noul smart fortwo cabrio a venit în România şi arată foarte bine | GALERIE FOTO Noul smart fortwo cabrio a venit în România şi arată foarte bine | GALERIE FOTO

 


Noul smart fortwo cabrio a fost lansat, oficial, în Romania. Smart-ul decapotabil cu două locuri este disponibil pentru comandă la Autoklass Pipera – Centru Autorizat de Vânzări şi Service smart şi are un preţ de pornire de 15.762 euro cu TVA inclus.

GALERIE FOTO

Sunt disponibile două variante de motorizare cuplate la transmisia automată twinamic. Variantele cu transmisie manuală urmează să fie lansate în perioada următoare. Alături de cele patru linii de echipare – standard, passion, prime şi proxy – clienţii au oportunitatea de a alege dintr-o gamă largă de dotări opţionale care le vor spori gradul de siguranţă şi confort.

În primă fază, noul cabrio va fi echipat cu motorizări în trei cilindri de ultimă generaţie, disponibile în două versiuni: cu o putere de 52kW (71 CP)  sau 66kW (90 CP). La momentul lansării, ambele variante de motor dispun de transmisie cu dublu ambreiaj twinamic, iar transmisia manuală cu cinci viteze va fi lansată în perioada următoare. De menţionat este faptul că smart fortwo cabrio are agilitatea tipică a brandului – la 6.95m (între borduri ) şi 7.30m (între pereţi ), astfel că manevrele de întoarcere sunt foarte simple.

Smart fortwo cabrio are o lungime de 2.69 m, o lăţime de 1.66 m şi o înălţime de 1.55 m, iar plafonul din material textil se poate deschide în mod automat în 12 secunde – chiar şi când autoturismul rulează cu viteză mare. 

Cu o suprafaţă de 1.8m2, plafonul „tritop” din material textil este cu aproximativ 4% mai mare decât cel al predecesorului său. Acoperişul exterior este realizat dintr-un material poliacrilic rezistent la lumină, iar interiorul conţine un mix de materiale compus din poliester şi bumbac. De asemenea, designul este completat de un strat de cauciuc dispus la mijloc. Plafonul are o grosime totală de 20 mm, iar luneta este încălzită şi confecţionată din sticlă.

Pe scurt, noile modele smart fortwo cabrio:


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.