Noul supercar hibrid Ferrari a fost fotografiat înainte de lansare - FOTO

La şase ani de la prezentarea modelului LaFerrari, constructorul italian Ferrari va prezenta un nou model care urmăreşte aceeaşi reţetă: un supercar cu sistem mild-hybrid.

Noul supercar hibrid Ferrari a fost fotografiat înainte de lansare - FOTO Noul supercar hibrid Ferrari a fost fotografiat înainte de lansare - FOTO

La şase ani de la prezentarea modelului LaFerrari, constructorul italian Ferrari va prezenta un nou model care urmăreşte aceeaşi reţetă: un supercar cu sistem mild-hybrid.

Maşina urmează să fie prezentată astăzi, însă pe Instagram a apărut deja o imagine cu acest model.

Fotografia a fost iniţial publicată pe contul @Varryx_, după cum reiese din watermarkul ataşat pe imagine. Autorul acestui cont de intitulează The Supercar Stalker, însă un click pe aceast rezultat ne returnează o pagină inexistentă, ceea ce înseamnă că probabil contul a fost suspendat sau şters.

 

 

Ferrari a publicat imagini teaser cu noul model, dând de înţeles că prezentarea lui urmează astăzi.

Publicaţia germană Auto Motor şi Sport a anunţat că noul Ferrari va fi capabil să accelereze de la 0 la 100 km/oră în 2 secunde, iar propulsia va fi asigurată de un motor V8 şi trei motoare electrice.

Fostul CEO Ferrari, Sergio Marchionne, a confirmat anul trecut că se lucrează la un hibrid V8.

Potrivit postării de Instagram, numele noului model Ferrari ar urma să fie SF 90 şi este primul model inclus în strategia Ferrari care prevede electrificarea gamei în viitor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.