Noutăţi Fiat

Ofensiva constructorului italian va cuprinde în următorii ani încă două noi modele, un SUV compact şi, suprinzător, încă un model de clasă mică.

Noutăţi Fiat Noutăţi Fiat
Noul model de clasă mică va fi cel mai probabil numit Uno, după predecesorul lui Punto şi va fi un vehicul de buget, încadrat ca dimensiuni între Panda şi Grande Punto. Lansarea este preconizată pentru 2009, noul model urmând a fi oferit în două variante de caroserie împreună cu un consum şi costuri de întreţinere reduse. Cu Uno, Fiat va avea patru modele în clasa mică, o ofertă arhicompletă pentru a mulţumi majoritatea cumpărătorilor.

Al doilea model este CX-Over, un crossover ce va intra în vânzare din 2010. Potrivit celor de la Fiat, modelul lung de 4,5 metri va fi "emoţionant ca un SUV şi practic ca un MPV ", va avea transmisie intregală sau doar pe roţile faţă şi o să fie vândut cu preţuri între 22.000 şi 30.000 de euro. Printre competitori putem aminti de Ford Kuga, Nissan Qashqai sau Renault Koleos.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.