O nouă ediţie specială pentru Citroen DS3 Racing: S. Loeb Limited Edition

Vrei să fii mai aproape de idolul tău din WRC Sebastien Loeb? Grăbeşte-te - pentru că ediţia specială Citroen DS3 S. Loeb va fi produsă doar în 200 de exemplare!

O nouă ediţie specială pentru Citroen DS3 Racing: S. Loeb Limited Edition O nouă ediţie specială pentru Citroen DS3 Racing: S. Loeb Limited Edition

Hot-hatch-ul de clasă mică Citroen DS3 Racing revine în actualitate la Salonul Auto Geneva 2012 printr-o ediţie specială răsunătoare: DS3 Racing S. Loeb Limited Edition. O maşină care va fi foarte rară, deoarece va fi oferită în doar 200 de exemplare.

Prin ce se distinge această nouă ediţie specială? În primul rând, prin vopseaua negru mat a caroseriei, care evidenţiază perfect grila frontală roşie sau carcasele roşii ale oglinzilor, precum şi acoperişul vopsit tot în roşu. Acesta este ornat cu un sticker imens, care le reaminteşte tuturor că Loeb a câştigat 8 titluri cu Citroen - un motiv de mândrie suficient.

Ediţia specială mai aduce în peisaj jante din aliaj cu un design special şi finisate într-un gri mat, printre spiţele care amintesc de o turbină observându-se etrierii roşii de frână. Şi în interior ne sare în ochi roşul, bordul fiind finisat în această culoare, iar volanul şi alte elemente beneficiază de inserţii din fibră de carbon. Nu lipsesc plăcuţele speciale, cu numărul de ordine al fiecărui exemplar.

Motorul nu este modificat, fiind vorba de cunoscutul deja twin-turbo de 1,6 litri şi 204 CP de pe versiunea de serie DS3 Racing. Preţul va fi, cu siguranţă, destul de exclusivist, dar cât va costa cel mai rar DS3 vom afla doar la salonul auto elveţian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.