Citroen DS3 - Informaţii oficiale

Citroen a prezentat primele poze cu noul DS3 de serie, ce îşi va face apariţia oficială la Salonul Auto de la Frankfurt.

Interior sicPrezentat în avanpremieră la începutul acestui an sub forma conceptului omonim, noul Citroen DS3 se vrea arma franceză contra concurenţilor Mini şi Fiat 500, modelul din hexagon ieşind în evidenţă printr-un design fermecător şi un grad de personalizare ridicat. Construit de platforma tehnică a noului C3, Citroen DS3 inaugurează o nouă serie de denumiri DS, rezervate modelelor extravagante.

Trei motorizări pe benzină sunt disponible, un 1,4 de 95 CP, un 1,6 de 120 CP şi un 1,6 turbo de 150 CP. Dieselul de 1,6 litri este disponibil în două variante de putere: 90 şi 109 CP. Lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, urmând ca vânzările să înceapă în martie anul viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.