O şcoală din Malaysia a hotărât să le facă o farsă instructorilor auto...[VIDEO]

Ce poate fi mai terifiant, pentru un instructor auto, decât un învăţăcel care începe să facă drifturi în parcare?

O şcoală din Malaysia a hotărât să le facă o farsă instructorilor auto...[VIDEO] O şcoală din Malaysia a hotărât să le facă o farsă instructorilor auto...[VIDEO]

Povestea clipului este, pe cât de simplă, pe atât de bună: o şcoală malaeziană a dorit să le însceneze o farsă noilor instructori auto, fix în prima lor zi de muncă. Nu a fost nevoie decât de o parcare goală, o Silvia S15 şi un pilot (Leona Chin) deghizat în şcolăriţă. 

După ce treci de prima vizionare şi te saturi de râs, probabil că te întrebi dacă în Malaysia se poate face şcoală de şoferi pe orice maşină vrea învăţăcelul - chiar şi una fără dublă comandă. Din câte am înţeles, nu e chiar ca-n filme (sau ca în clipuri pe YouTube), aşa că există o îndoială rezonabilă în privinţa veridicităţii acestei farse.

La cât de naturale au fost reacţiile lor, ne gândim că poate instructorii au fost păcăliţi în privinţa a ceea ce urma să se întâmple (poate că li s-a spus că este un mod „revoluţionar” de a-i învăţa pe elevi cu propriile lor maşini). Cu toate astea, ne miră faptul că niciunul dintre ei nu a ţinut de frâna de mână până la oprirea maşinii...

În fine. Eşti aici ca să te amuzi, probabil, aşa că o să-ţi mai dăm câteva motive:

Seria de farse Emily Blunt şi John Krasinski vs Jimmy Kimmel

Jeff Gordon înspăimântă un agent de vânzări

Ford îşi sperie clienţii cu o farsă în spălătoria auto

I-au tunat BMW-ul fără să ştie!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.