O şoferiţă a provocat un accident grav după ce a întors maşina pe autostradă

Centrul Infotrafic a informat că pe sensul către Sebeş ...

O şoferiţă a provocat un accident grav după ce a întors maşina pe autostradă O şoferiţă a provocat un accident grav după ce a întors maşina pe autostradă

Şase persoane au fost rănite ieri, 3 iulie, după ce o femeie aflată la volan a întors maşina pe autostrada A1 Sibiu - Sebeş, iar maşina a fost lovită de două autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Sibiu, din primele cercetări a reieşit că o femeie aflată la volanul unei maşini a întors neregulamentar, autoturismul condus de aceasta fiind lovit de alte două maşini conduse regulamentar pe prima bandă şi pe a doua.

Centrul Infotrafic a informat că pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Sibiu - Sebeş, în zona municipiului Sibiu, a avut loc o coliziune între trei autoturisme. Din acest motiv, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat.

Reprezentanţii ISU Sibiu au declarat că la locul accidentului au fost găsite şase victime, printre care două încarcerate.

Reprezentanţii Ambulanţei au declarat că victimele au fost o femeie de 45 de ani şi doi tineri, o fată şi un băiat, de 16, respectiv 17 ani.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.