O ţeapă bolnavă dată de nişte timişoreni a semănat groaza printe şoferi

Mai uşor cu glumele proaste

O ţeapă bolnavă dată de nişte timişoreni a semănat groaza printe şoferi O ţeapă bolnavă dată de nişte timişoreni a semănat groaza printe şoferi

Şoferii care au trecut sâmbătă seara pe o stradă din Timişoara au intrat într-un film horror. Strada Torac are aproape 1 kilometru care trece prin spatele cimitirului din Calea Buziaşului şi nu este printre cele mai circulate din oraş, mai ales noaptea. Probabil că nişte tineri care locuiesc in zona si aveau chef să râdă un pic s-au gandit să instaleze şi un limitator de viteza… diferit, cu ajutorul căruia să testeze reacţia conducătorilor auto.

IATĂ AICI LA CE LIMITATOR DE VITEZĂ I-A DUS CAPUL PE TIMIŞORENI SĂ INSTALEZE ÎN MIJLOCUL DRUMULUI

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.