O Tesla Model 3 loveşte 11 jaloane pe autostradă, şoferul dă vina pe funcţionalităţile semi-autonome ale maşinii - VIDEO

Incidentul se putea termina tragic dacă nu ar fi intervenit la timp şoferul.

O Tesla Model 3 loveşte 11 jaloane pe autostradă, şoferul dă vina pe funcţionalităţile semi-autonome ale maşinii - VIDEO O Tesla Model 3 loveşte 11 jaloane pe autostradă, şoferul dă vina pe funcţionalităţile semi-autonome ale maşinii - VIDEO

Proprietarul unei Tesla Model 3 a acuzat sistemul de frânare automată de urgenţă al autovehiculului că nu a oprit maşina deşi în faţă se aflau conuri care anunţau lucrări de mentenanţă pe marginea unei autostrăzi.

Maşina a dârâmat nu mai puţin de 11 conuri până să se oprească complet, iar incidentul se putea termina tragic dacă nu ar fi intervenit la timp şoferul.

Videoclipul a fost încărcat cu puţin de o săptămână în urmă. Incidentul a avut loc în Carolina de Nord şi ar putea fi un exemplu bun despre cât de important este să rămâi mereu atent, chiar şi atunci când conduci un vehicul cu funcţionalităţi semi-autonome.

Pe măsură ce Tesla circulă pe banda stângă a autostrăzii, un indicator mare avertizează că banda din faţă este închisă. În loc să oprească, se poate vedea cum maşina loveşte jaloanele. 

Urmăreşte aici clipul video

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.