O zi cu Citroen DS3 şi...

Citroen România a pornit într-o aventură urbană la volanul modelului DS3. Proiectul numit „O zi cu Citroën DS3 şi...” îşi propune să descopere cultura urbană din marile oraşe ale României.

"O zi cu Citroën DS3 şi...Andreea Pătraşcu" este primul episod din seria digitală a ghidului ANTI RETRO de cultură urbană. Producţia tv este destinată mediului online si va putea fi vizionată pe platforma You Tube, la www.youtube.com/citroenromania, dar şi pe alte platforme online.

"Răsăritul a fost, de fapt, un apus. Şi ziua de filmare a fost, de fapt, o zi şi jumăte de filmare. Dar, toate acestea sunt vechi artificii cinematografice. Nu le-am descoperit noi acum. Important este să descoperiţi voi cele mai cool locaţii din Bucuresti", a spus Andreea Pătraşcu, actriţa în serialul "Iubire şi onoare" difuzat de ACASA TV.

La volanul modelului Citroën DS3 vor urca vedete, actori, arhitecţi, designeri şi artişti care vor prezenta, dintr-o perspectivă unică, cele mai tari locaţii, petreceri, restaurante şi nu numai din marile oraşe ale României. "O zi cu Citroën DS3 şi..." este un veritabil ghid ANTI RETRO al culturii urbane din România. Vedetele următoarelor două episoade din producţia digitală "O zi cu Citroën DS3 şi..." vor fi Laura Cosoi şi Dana Rogoz, actriţe în serialul "Moştenirea", difuzat de PRO TV.

Lansarea online pe platforma You Tube marchează şi prezenţa Citroen România pe cele mai importante platforme de comunicare online: Facebook (www.facebook.com/citroenromania), Twitter (www.twitter.com/citroenro), şi acum, You Tube. (www.youtube.com/citroenromania).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.