(P) Luna bărbaţilor la Bănseasa Shopping City

Băneasa Shopping City dedică luna mai în întregime bărbaţilor, oferind reduceri şi o serie de activităţi dedicate reprezentanţilor sexului puternic.

(P) Luna bărbaţilor la Bănseasa Shopping City (P) Luna bărbaţilor la Bănseasa Shopping City

Ca şi anul trecut, BăneasaShopping City dedică luna mai barbaţilor. Astfel, centrul comercial a pregătit în trei weekend-uri consecutive o serie de activităţi prin care bărbaţii îşi pot descoperi sau explora pasiunile pe "Planeta Distracţiei". În plus, în perioada 28 aprilie - 13 mai, numeroase magazine din centrul comercial vor pregăti oferte speciale şi discounturi de până la 50%.

Băneasa Shopping City dedică primul weekend din luna mai (5 - 6 mai) sportului. Participanţii pot lua lecţii de căţărare, spinning sau de Kempo Kick, pot juca partide de darts şi poker ori pot participa în campionate de jocuri electronice. Mai mult, puteţi câştiga premii în valoare de 40.000 de lei, puse în joc de parteneri şi sponsori.

Al doilea weekend pune accentul pe pasiunea bărbaţilor pentru motociclete şi automobile, lucru ce ne interesează în mod special. Asociaţia GT Auto Club Sportiv şi Carrefour România organizează Campionatul Naţional de Îndemânare Auto 2012, care va avea loc în parcarea Băneasa Shopping City în perioada 11 - 13 mai. Pe lângă asta, în interiorul centrului comercial vor exista expoziţii de machete auto şi curse de maşini teleghidate.

În ultimul weekend (19 - 20 mai), domnii vor fi răsfăţaţi cu degustări de vinuri, cocktailuri inedite şi multe delicii gastronomice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.