Pantofii sport Mini

Firma Mini, împreună cu fabrica japoneză de pantofi Onituska Tiger au lansat pe piaţă pantofii sport Mini, ediţie limitată, pentru a celebra apariţia noului Mini Clubman.

Pantofii sport Mini Pantofii sport Mini
Ediţia limitată a pantofilor sport scoşi pe piaţă de Onituska Tiger odată cu lansarea lui Mini Clubman se adresează atât sexului frumos, cât şi bărbaţilor. Pantofii pot fi cumpăraţi din 1 decembrie de la magazinele de prezentare ale fabricii Onituska Tiger, dealerii Mini sau magazinele autorizate. Aceştia vor fi disponibili în combinaţiile de culori maro/bej, negru/argintiu şi bej/verde, cu un mic logo Mini pe călcâi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.