Patru noi puncte fixe de control al rovinietei începând de astăzi

CNAIR va pune în funcţiune începând de astăzi patru noi puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei, informează compania.

Patru noi puncte fixe de control al rovinietei începând de astăzi Patru noi puncte fixe de control al rovinietei începând de astăzi

CNAIR va pune în funcţiune începând de astăzi patru noi puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei, informează compania.

Prin intermediul acestora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a rovinietei, în vederea sancţionării cu amenda contravenţională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările şi completările ulterioare.

Punctele de control ce urmează a fi puse în funcţiune la data de 07.08.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Calafat, Nădlac, Turnu şi Săcuieni.

Astfel, vor fi 86 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deţinut de CNAIR.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.