Petrom scade preţul benzinei

Petrom va ieftini uşor benzina începând de la 1 noiembrie, dar va practica în continuare aceleaşi tarife pentru motorină. Totuşi cotaţia benzinei va rămâne fluctuantă pe termen mediu.

Petrom scade preţul benzinei Petrom scade preţul benzinei

Petrom va ieftini începând de mâine, litrul de benzină cu 6 bani, dar nu va modifica preţul motorinei în perioada următoare. Compania a mai operat o reducere a preţurilor combustibililor, cu zece bani pe litru, la începutul săptămânii.

Astfel, benzina Premium fără plumb 95 costă de sâmbătă 3,37 lei, Top Premium fără plumb 99+ are preţul de 3,7 lei, OMV Carrera 95 de 3,47 lei, iar OMV Carrera 100 costă 4,1 lei. Conform unor surse din cadrul Petrom, citate de MEDIAFAX, în staţiile companiei tarifele pot varia cu până la 5% în plus sau în minus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.