Phantom Hummer

Şi nu vine de la un producător chinez, ci de la unul american, ce se laudă ca este limitat doar de imaginaţia clienţilor săi.

Phantom Hummer Phantom Hummer
Deşi la prima vedere pare o clonă chinezească tipică, modelul este produsul celor de la Phantom Hummer, care au insitat să preia aproape în totalitate partea frontală de la un Rolls Royce Phantom. Până şi celebra statueta a producătorului britanic a fost copiată într-un mod cât se poate de chinezesc. Succesul acestui model în America ar putea da speranţe producătorilor chinezeşti, ce işi fac simţită prezenta tot mai mult.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.