Piaţa de GPL auto va înregistra o creştere cu 5% anul acesta

Evaluată la 350 de milioane de dolari, piaţa auto GPL este în creştere în ultimii doi ani, iar specialiştii spun că anul acesta creşterea prognozată este cotată la 5%.

Piaţa de GPL auto va înregistra o creştere cu 5% anul acesta Piaţa de GPL auto va înregistra o creştere cu 5% anul acesta

Conform Rompetrol, piaţa de GPL auto este estimată la 450.000 de tone, fiind în creştere în ultimii doi ani. Afirmaţia este susţinută şi de datele furnizate de Institutul Naţional de Statistică, care arată că vânzările de GPL au crescut cu 13% anul trecut.

Mai mult, Rompetrol Gas a înregistrat în primele şase luni ale anului o creştere de 15% a vânzărilor de GPL, la 138.000 de tone. Menţionăm şi faptul că din cele 4,69 milioane de autoturisme din România, numărul celor care folosesc GPL trece de 250.000, iar aproximativ 3,32 milioane de maşini pot fi adaptate pentru funcţionarea cu GPL.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.mediafax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.