Pirelli Seal Inside, anvelopa care se repară singură

Pirelli Seal Inside este anvelopa care se repara singură în eventualitatea unei perforaţii, graţie unui gel special aflat sub banda de rulare.

Pirelli Seal Inside, anvelopa care se repară singură Pirelli Seal Inside, anvelopa care se repară singură

Pirelli Seal Inside este anvelopa care se repară singură în eventualitatea unei perforaţii, permiţându-i şoferului să-şi continuie drumul fără a fi nevoit să înlocuiască roata. Această tehnologie, dezvoltată de Departamentul de Cercetare Pirelli pune accent pe siguranţă, menţinând presiunea şi integritatea anvelopei perforate. Acţiunea tehnologiei Seal Inside previne 85% din posibilele cauze de pierdere a presiunii.

In interiorul anvelopei, sub banda de rulare, un strat de etanşare blochează orice posibilă pierdere de presiune, indiferent dacă obiectul care a penetrat cauciucul este eliminat sau nu. Tehnologia Seal Inside acţionează imediat în zona în care anvelopa a fost patrunsă, etanşând orificiul creat şi menţinând presiunea. Performanţa şi siguranţa nu sunt compromise: şoferul nu va observa că anvelopa a fost perforată şi va putea să-şi continue drumul. Folosind tehnologia Seal Inside, şansele de a rula cu o anvelopa dezumflată sunt reduse drastic.


Seal Inside reprezintă una dintre soluţiile dezvoltate de către Pirelli pentru a creşte mobilitatea, şi se înscrie în aceeaşi categorie cu tehnologia Run Flat, cu care împărtăşeşte caracteristicile de siguranţă şi performanţă. Seal Inside garantează performanţe identice cu cele ale anvelopelor standard precum rezistenţa la rulare, confort, zgomot şi performanţe atât pe suprafeţe ude, cât şi uscate. Mai mult, şoferul beneficiază de opţiunea de a-şi continua drumul fără a fi nevoit să înlocuiască roata pentru un anumit număr de kilometri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.