Poliţia urmăreşte vitezomanii cu un Ferrari FF. În Dubai, fireşte

Poliţia a primit un Ferrari FF ca să-i urmărească pe băieţii răi care ignoră limitările de viteză. Şi, ca şi cum n-ar fi de ajuns, poliţiştii din Dubai au la dispoziţie şi un Lamborghini Aventador...

Poliţia urmăreşte vitezomanii cu un Ferrari FF. În Dubai, fireşte Poliţia urmăreşte vitezomanii cu un Ferrari FF. În Dubai, fireşte

Ferrari FF este primul model de serie al producătorului din Maranello care are parte de un sistem de tracţiune integrală, şi nu orice fel de sistem 4x4, ci unul destul de complicat. Oricum ar fi, ideea modelului italian este că poate fi folosit în fiecare zi, chiar şi când plouă sau ninge.

Bineînţeles, fiecare zi din an poate fi doar cu soarele pe cer şi cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, aşa cum e în Dubai, de exemplu. Acolo, poliţiştii au primit o astfel de jucărie pentru a-i urmări pe cei care uită sau ignoră regulile de circulaţie.

GT-ul italian completează flota poliţiei, care include maşini precum BMW Seria 5 şi Chevrolet Camaro, dar şi un Lamborghini Aventador.

Ferrari FF are un motor V12 de 6,3 litri aspirat natural, care produce 660 CP la 8.000 rpm şi un cuplu de 683 Nm la 6.000 rpm. Cu ajutorul unei cutii de viteze semiautomate cu şapte trepte şi ambreiaj dublu, FF poate face sprintul de la zero până la 100 km/h în 3,7 secunde şi ajunge până la o viteză maximă de 335 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.