Poţi cumpăra maşina lui Paul Walker din Fast and Furious 4 (dacă ai bani)

În filmul Fast and Furious 4, actorul Paul Walker a condus un Nissan Skyline. Acum, acel Nissan Skyline poate fi al tău, dar numai dacă eşti dispus să-ţi vinzi apartamentul şi un rinichi.

Poţi cumpăra maşina lui Paul Walker din Fast and Furious 4 (dacă ai bani) Poţi cumpăra maşina lui Paul Walker din Fast and Furious 4 (dacă ai bani)

Maşina lui Paul Walker din filmul Fast and Furious 4 – un Nissan Skyline GT-R albastru – a fost pus la vânzare şi poate fi al tău dacă eşti dispus să plăteşti între 750.000 şi 5 milioane de euro. Cel puţin aşa scrie pe pagina anunţului.

Tot acolo scrie că maşina se află acum în Germania şi că există o copie a contractului de închiriere către Universal Pictures, dar şi un dosar cu 40 de pagini în care este detaliată istoria Skyline-ului în cauză.

Pe lângă faptul că a fost condusă de Paul Walker, maşina a avut parte de modificări generoase la partea tehnică, printre care roll cage, arcuri sport de la Nismo, intercooler Turbonetics şi evacuare Nismo.

Potrivit anunţului de vânzare, kilometrajul este de doar 6.000 km, ceea ce nu e rău deloc.

VIDEO:

Tu ce zici: merită atâţia bani?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.