Povestea unui autobuz românesc ajuns în SUA – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Un american vrea să refacă un autobuz ruginit cumpărat din Feteşti pentru a participa la expoziţii auto. 

„L-am ridicat azi. Multe veşti bune şi rele. Vestea proastă este că cei de la Wellenius Wilhensen mi-au lovit autobuzul şi au spart geamul de pe partea şoferului. Am ieşit din port şi după o oră (în care am ratat intrarea şi am ajuns în Jersey, unde nu există multe locuri în care poţi întoarce un asemenea mastodont), apoi radiatorul a explodat. Am fost tractat. Vestea bună este că am găsit un magazin unde băieţii l-au reparat, astfel încât am reuşit să mă repun pe picioare. Din păcate, era prea întuneric şi eu eram prea obosit. Am ajuns în final acasă, după o călătorie de şase luni, care a început în Feteşti, România”, a povestit Al Barry pe Facebook, unde a postat fotografii cu autobuzul românesc ajuns în America.

Potrivit biografiei de pe reţeaua de socializare, Barry a studiat în Rutgers, New Jersey şi speră să redea acestui autobuz ruginit aspectul de altădată, pentru a participa cu el la expoziţii.

Un alt autobuz deţinut de Al Barry în România: „Mine..in Romania! ex Romavia bus. I need to come up with a fitting name for her”

foto: Facebook / Al Barry

 Comentarii
Inchide