Povestea unui autobuz românesc ajuns în SUA - VIDEO

Un american vrea să refacă un autobuz ruginit cumpărat din Feteşti pentru a participa la expoziţii auto

Povestea unui autobuz românesc ajuns în SUA - VIDEO Povestea unui autobuz românesc ajuns în SUA - VIDEO

Un american vrea să refacă un autobuz ruginit cumpărat din Feteşti pentru a participa la expoziţii auto. 

"L-am ridicat azi. Multe veşti bune şi rele. Vestea proastă este că cei de la Wellenius Wilhensen mi-au lovit autobuzul şi au spart geamul de pe partea şoferului. Am ieşit din port şi după o oră (în care am ratat intrarea şi am ajuns în Jersey, unde nu există multe locuri în care poţi întoarce un asemenea mastodont), apoi radiatorul a explodat. Am fost tractat. Vestea bună este că am găsit un magazin unde băieţii l-au reparat, astfel încât am reuşit să mă repun pe picioare. Din păcate, era prea întuneric şi eu eram prea obosit. Am ajuns în final acasă, după o călătorie de şase luni, care a început în Feteşti, România”, a povestit Al Barry pe Facebook, unde a postat fotografii cu autobuzul românesc ajuns în America.

Potrivit biografiei de pe reţeaua de socializare, Barry a studiat în Rutgers, New Jersey şi speră să redea acestui autobuz ruginit aspectul de altădată, pentru a participa cu el la expoziţii.

Un alt autobuz deţinut de Al Barry în România: „Mine..in Romania! ex Romavia bus. I need to come up with a fitting name for her”

foto: Facebook / Al Barry

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.