Preţul de vânzare pentru Nissan Leaf în Europa

Au fost date publicităţii preţurile de vânzare în Europa pentru Nissan Leaf, prima maşină de serie, complet electrică a constructorului japonez.

Preţul de vânzare pentru Nissan Leaf în Europa Preţul de vânzare pentru Nissan Leaf în Europa

Nissan Leaf va fi disponibilă spre vânzare la sfârşitul acestui an, preţurile începând de la 27.163 euro în Anglia, 29.955 de euro în Portugalia şi Irlanda, şi 32.839 în Olanda.

"Nissan este primul constructor care oferă clienţilor o maşină accesibilă cu zero emisii de CO2. Este o maşină pur electrică, fără nici un gaz nociv emanat pe ţeava de eşapament şi cu costuri de utilizare foarte reduse", a declarat Simon Thomas vicepreşedintele Nissan.

Irlanda, Olanda, Portugalia şi Anglia au fost alese ca pieţe de lansare pentru Nissan Leaf în Europa, deoarece în aceste ţări există reduceri de taxe pentru maşini cu un grad foarte scăzut de emisii sau chiar deloc. În restul ţărilor din Europa, maşina va fi lansată până la finele anului 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.