ProMotor News: MINI te lasă să-ţi împarţi maşina cu prietenii, cunoştinţele şi familia

După ce conducătorul îşi încheie călătoria ...

Test inovator lansat în Madrid: MINI permite clienţilor MINI din Spania să-şi pună maşinile la dispoziţie pentru prieteni, familie sau colegi prin intermediul unei aplicaţii

MINI lansează un nou serviciu care permite clienţilor MINI să împărtăşească maşina cu prietenii, cunoştinţele şi familia. Aplicaţia MINI Sharing oferă posibilitatea celor înscrişi să deschida şi să pornească automobilul prin intermediul unui smartphone. Ca parte a unui proiect -pilot în capitala Spaniei, această formă personală de car-sharing este testată în prezent în condiţii cotidiene. Testul de sharing de tip peer-to-peer este conceput pentru o flotă de până la 500 de automobile. Proprietarii modelelor MINI actuale, produse începând din martie 2018, vor fi invitaţi să participe, iar automobilul lor va fi echipat sau modernizat cu un modul MINI Sharing care permite accesul şi pornirea motorului prin intermediul unui smartphone.

Proprietarul MINI poate marca anumite persoane ca utilizatori VIP în aplicaţia MINI Sharing. Aceste persoane pot rezerva automobilul în mod spontan, fără a fi nevoite să aştepte acordul proprietarului.

După ce conducătorul îşi încheie călătoria, MINI va fi parcat într-o zonă convenită cu proprietarul şi blocat prin intermediul smartphone-ului. Aplicaţia MINI Sharing generează un raport cu datele de călătorie necesare pentru facturare, iar conducătorului i se oferă posibilitatea de a transfera o plată către proprietarul MINI prin intermediul serviciului PayPal. Calculul costului pentru aplicaţia MINI Sharing se bazează pe o rată fixă de 0,30 euro/km.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.