Red Ranger, de la Project Kahn

Autor: Gabriel Grosoiu 06 apr. 2012 Știri auto

Cu siguranţă, mulţi dintre cei care şi-au satisfăcut dorinţa de a avea un Range Rover simt nevoia să treacă la nivelul următor, iar dacă niciun produs al concurenţei nu este îndeajuns de bun pentru pretenţiile lor, se orientează către tuneri.

Este cazul unor firme precum Project Kahn, un tuner britanic a cărui activitate se confundă cu ideea în sine de a tuna modele Range Rover. Cel mai nou proiect al casei nu beneficiază doar de un look îmbunătăţit, ci şi de un nume nou, pe placul celor dornici ca maşina lor să facă vâlvă în parcarea clubului.

Range Rover Sport se numeşte acum Red Ranger, iar roşul aprins al caroseriei îi confirmă din plin denumirea. Efectul vizual este cu atât mai puternic, cu cât grila, mânerele uşilor şi ornamentele caroseriei sunt vopsite într-un negru mat.

Project Kahn, însă, s-a preocupat de exteriorul maşinii şi din punctul de vedere al modificărilor de substanţă, astfel încât Red Range se poate lăuda cu un kit exterior compus din spoilere noi, LED-uri suplimentare şi jante de 22 inchi. La interior, noua tapiţerie şi ornamentele din carbon vor completa peisajul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide