Red Ranger, de la Project Kahn

Range Rover Sportcâştigă un look de senzaţie, îmbogăţit cu un roşu aprins, şi un nou nume, din partea tunerului britanic.

Red Ranger, de la Project Kahn Red Ranger, de la Project Kahn

Cu siguranţă, mulţi dintre cei care şi-au satisfăcut dorinţa de a avea un Range Rover simt nevoia să treacă la nivelul următor, iar dacă niciun produs al concurenţei nu este îndeajuns de bun pentru pretenţiile lor, se orientează către tuneri.

Este cazul unor firme precum Project Kahn, un tuner britanic a cărui activitate se confundă cu ideea în sine de a tuna modele Range Rover. Cel mai nou proiect al casei nu beneficiază doar de un look îmbunătăţit, ci şi de un nume nou, pe placul celor dornici ca maşina lor să facă vâlvă în parcarea clubului.

Range Rover Sport se numeşte acum Red Ranger, iar roşul aprins al caroseriei îi confirmă din plin denumirea. Efectul vizual este cu atât mai puternic, cu cât grila, mânerele uşilor şi ornamentele caroseriei sunt vopsite într-un negru mat.

Project Kahn, însă, s-a preocupat de exteriorul maşinii şi din punctul de vedere al modificărilor de substanţă, astfel încât Red Range se poate lăuda cu un kit exterior compus din spoilere noi, LED-uri suplimentare şi jante de 22 inchi. La interior, noua tapiţerie şi ornamentele din carbon vor completa peisajul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.