Renault Frendzy Concept

Conceptul electric, ultima creaţie a designer-ului Laurens van den Acker, va vedea lumina reflectoarelor la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.

Imaginea teaser prezintă partea frontală a conceptului care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Aceasta a fost prezentată pe pagina de Facebook a constructorului francez. Renault"ameninţă" publicul că joi (07.07.2011) vom vedea şi un video teaser, menit să "aţâţe" şi mai mult spiritele şi curiozitatea fanilor, şi nu numai.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.