Renault lucrează la un nou SUV de clasă mică: Numele lui: Grand Captur

Renault intenţionează să mai adauge un nou SUV subcompact în gama...

Renault lucrează la un nou SUV de clasă mică: Numele lui: Grand Captur Renault lucrează la un nou SUV de clasă mică: Numele lui: Grand Captur

Renault intenţionează să mai adauge un nou SUV subcompact în gama sa până în 2019, alături de deja celebrul Captur.

Noul model va fi produs pe aceeaşi linie cu Captur, în fabrica spaniolă din Valladolid, potrivit directorului fabricii, Rafael Vazquez, care a susţinut un interviu pentru Autonews. 

Vazquez a refuzat să dezvăluie mai multe detalii despre viitorul SUV, dar a confirmat că va concura în acelaşi segment cu Captur.

Acest lucru ar putea însemna că Renault lucrează probabil la o varianta mai lungă a lui Captur, numită Grand Captur.

Anul trecut, producătorul francez a anunţat că va investi mai mult de 600 de milioane de euro în fabricadin Spania pentru a construi un nou model şi o nouă versiune a motorului diesel de 1,5 litri dCi.

Vazquez a spus că o parte din investiţii vor merge la creşterea dimensiunii liniei de asamblare pentru a-şi menţine producţia anuală de aproximativ 250.000 de vehicule. 

Adăugarea unui al doilea SUV mic va face din Renault cel de-al doilea constructor de maşini care oferă două modele B-SUV pe piaţa europeană după Opel cu modelele Mokka X şi Crossland X.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.