Renault Scenic

Jucând pe teren propriu, Renault lansează la apă varianta restilizată a lui Scenic. Modificările care au fost aduse acestui model sunt de natură estetică.

Renault Scenic Renault Scenic

Spoilerul faţă a fost redesenat, de asemenea şi stopurile spate, acestea din urmă utilizând tehnologia cu leduri, mult mai fiabilă decît cea tradiţională cu becuri. Modularitatea interiorului vine în ajutorul pasagerilor, fie că sunt transportaţi cinci sau şapte persoane. Volumul maxim al portbagajului poate ajunge la 1.930 litri în cazul lui Grand Scenic.

Gama de motorizări oferă o paletă variată de propulsoare, acoperind necesarul şi necesităţile clienţilor: patru motoare pe benzină, toate având patru supape pe cilindru şi patru propulsoare diesel ale căror puteri se încadrează în intervalul 85-165 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.