Renault susţine echipa României în finala competiţiei internaţionale F1 in schools

Renault România susţine echipa Malaxa în pregătirea pentru etapa ...

Renault susţine echipa României în finala competiţiei internaţionale F1 in schools Renault susţine echipa României în finala competiţiei internaţionale F1 in schools

Renault România susţine echipa Malaxa în pregătirea pentru etapa finală a competiţiei internaţionale F1 in schools. Misiunea echipei este de a construi din spumă poliuretanică un model de maşină în miniatură cât mai performant, care să poată atinge o viteză de 100 km/h.

În cadrul concursului, toate echipele vor primi un punctaj pentru viteza de reacţie în momentul lansării prototipului în cursă, pentru performanţa în proba de viteză, pentru strategia de marketing, pentru grafică, pentru planul financiar şi strategia de atragere a sponsorilor.

În acest context, Renault a facilitat un program de mentorat dedicat nevoilor echipei Malaxa, care a pus accent pe fiecare etapă de pregătire care va fi luată în considerare în timpul evaluării.

Pentru partea tehnică, cei 5 elevi au primit îndrumări şi sfaturi din partea Directorului de sisteme de inginerie Renault.

Competiţia internaţională se desfăşoară la Singapore, în perioada 9 - 14 septembrie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.