Saab - Planuri de viitor

Oficialii suedezi se declară optimişti în privinţa planurilor de dezvoltare pe următorii ani, noile modele 9-5, 9-4X şi 9-1 urmând a mări semnificativ vânzările.

Saab - Planuri de viitor Saab - Planuri de viitor

Steve Shannon, general manager Saab USA, a fost de acord să dezvăluie o parte din planurile de viitor celor de la Inside Line. Potrivit acestora, Saab va introduce în perioada 2009-2012 noua generaţie 9-5, dezvoltată pe baza platformei Epsilon alungite, urmând a fi dotat cu trasmisie integrală şi o gamă completă de motoare turbo. În aceeaşi perioadă îşi va face debutul şi noul SUV 9-4X, ce se va încadra ca dimensiuni între X3 şi X5 şi va înlocui actualul 9-7X, a cărui producţie va fi sistată.

Saab va lansa şi o compactă premium, numită 9-1, care va concura direct cu Volvo C30. Steve Shannon a declarat ca încă nu s-a hotărât configuraţia finală, dacă noul model va fi un hatchback cu 3 sau 5 uşi, dar în mod cert modelul de inspiraţie pentru design va fi conceptul Aero X.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.