Se întâmplă în România: un accident stupid petrecut pe o autostradă închisă i-a salvat viaţa - GALERIE FOTO

S-a strecurat printre balizele care îl obligau să iasă de pe autostradă şi a călcat acceleraţia.

Se întâmplă în România: un accident stupid petrecut pe o autostradă închisă i-a salvat viaţa - GALERIE FOTO Se întâmplă în România: un accident stupid petrecut pe o autostradă închisă i-a salvat viaţa - GALERIE FOTO

Un şofer de 25 de ani din Giurgiu a fost la un pas să provoace o tragedie, după ce a ales să scurteze drumul către Sebeş intrând pe porţiunea de autostradă închisă circulaţiei între Sălişte şi Cunţa, informează Turnul Sfatului.

S-a strecurat printre balizele care îl obligau să iasă de pe autostradă şi a călcat acceleraţia.

Reacţia faimosului şofer rămas blocat între două camioane pe o autostradă închisă din România - GALERIE FOTO

ROVINIETE. Lista completă a punctelor fixe de verificare. Preţuri, amenzi, dar şi DETALIUL CARE TE POATE SCĂPA DE AMENDĂ

Norocul lui a fost că a avut un accident rutier înainte să sară cu maşina într-o groapă groapă adâncă de câţiva metri, săpată pentru a reface defecţiunile din terasamentul autostrăzii.

Noi dezvăluiri în Dieselgate: Un şef VW explică de ce declanşarea scandalului era doar o problemă de timp

 

După viaductul de la Aciliu a vrut să se strecoare printre două bascule parcate în mijlocul drumului, dar maşina lui nu a încăput şi a rămas blocat. La nici 50 de metri se afla groapa care îi putea fi fatală atât lui, cât şi celor 4 pasageri din maşină.

În urma accidentului dintre bascule, niciunul nu a putut ieşi din maşină. ”Numai şoferul ştie ce a avut în cap. Totul a fost închis. Am găsit maşina era înţepenită între basculante, a avut noroc că a oprit între ele. A avut şi viteză. Şoferul a zis iniţial iniţial că nu a mai avut frâne, dar numai el ştie. Şi-au forţat norocul bine şi au avut noroc! Mare noroc că au fost maşinile acolo, că altfel se duceau în groapă. Râdem, dar era o catastrofă dacă nu erau maşinile”, povestesc muncitorii.

Incredibil, dar adevărat. Bucureştiul are sistem hi-tech de măsurare a traficului, însă există o problemă care îl face complet inutil

 

”Bine că au sărit şi airbagurile laterale. A avut zile, a ricoşat din cauciuc în cauciuc”, au constatat poliţiştii chemaţi la accident.

DIESELGATE. Ai Skoda, Seat, Audi sau VW? Află aici dacă ai instalat software-ul cu probleme

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.