Seat Ibiza Ecomotive recompensat cu "ECOBEST 2008"

Noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE a obţinut premiul “ECOBEST 2008”, distincţie oferită celei mai bune maşini a anului din punct de vedere ecologic.

Seat Ibiza Ecomotive recompensat cu "ECOBEST 2008" Seat Ibiza Ecomotive recompensat cu "ECOBEST 2008"

Premiul ECOBEST este acordat în fiecare an de către organizaţia AUTOBEST şi reprezintă o încununare a eforturilor întreprinse de SEAT pentru protecţia mediului înconjurator, prin dezvoltarea unor autoturisme cu emisii reduse de CO2.

Ca unic juriu independent, criteriile de evaluare ale AUTOBEST sunt, printre altele, preţul autovehiculului, reţeaua de service, reţeaua de distribuţie de piese de schimb, fiabilitatea, design-ul şi tehnologia. Membrii juriului acordă o atenţie deosebită eforturilor întreprinse de producătorii auto, cum ar fi investiţiile, crearea de noi locuri de muncă, iniţiativele.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris, noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE reprezintă cel mai ecologic autovehicul din segmental său. Automobilul este echipat cu un motor 1.4 TDI de 80 CP, cu filtru de particule Diesel (DPF) şi prezintă un consum de 3.7 l/100 km şi emisii reduse de CO2 (sub100 g/km).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.